Agenda

21 oktober 2018: Christiaan de Vries, orgel en Filip Davidse, saxofoon

Laat u op zondag 21 oktober meevoeren in de prachtige klanken van het Bätz orgel en haar “kleine zus” de saxofoon. Met muziek van César Franck, Claude Debussy en Gabriel Fauré.

Vanuit de denkwereld van het impressionisme en classicisme hebben een aantal componisten hun stempel met verve gezet op deze stijlen. Claude Debussy en Gabriël Fauré weten met hun muziek intieme sferen op te wekken en geven met hun prachtige melodieën u een “kijk” in de wereld van de verbeelding. Er zullen onder andere transcripties van Debussy’s pianomuziek klinken en ook Faure’s prachtige liederen zullen niet ontbreken.

Het concert zal worden gegeven door titulair organist Christiaan de Vries en saxofonist Filip Davidse. Zij hebben een afwisselend programma voor u samengesteld en laten u, zoals één van de stijlkenmerken van het impressionisme betaamt, leven in het moment!

16 december 2018: Kerstconcert met Johann Sebastian Bach door Reitze Smits

Een prachtig programma waarin talrijke geliefde Advents- en Kerstkoralen als ‘Nun komm der Heiden Heiland’ en ‘Vom Himmel Hoch da komm ich her’ te horen zijn, evenals de feestelijke Preludium en Fuga in C BWV 547.